Τρόποι Παραγγελίας


Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.mysize.gr, η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας.Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:


  • Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (μέσω διαδικτυακής αγοράς)


Στη σελίδα μας www.mysize.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (είτε με εγγραφή είτε ως επισκέπτης) και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.


 


  • Μέσω τηλεφώνου


Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στo 210 664 5887.
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. - 5 μ.μ.


Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε εκτός του παραπάνω ωραρίου, παρακαλούμε όπως αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή μας και εμείς σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


 


  • Μέσω Email


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας e-mail στο info@mysize.gr.


 


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα από 1-5 εργάσιμες ημέρες.


Για τα προϊόντα σε «περιορισμένη διαθεσιμότητα», θα επικοινωνούμε μαζί σας στην περίπτωση που δεν θα είναι εφικτό να παραλάβετε σε 5 εργάσιμες ημέρες.


 


Ακύρωση Παραγγελίας


Στην περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106645887 ή μέσω email info@mysize.gr και θα ακυρώσουμε εμείς την παραγγελία σας.


 ΠΡΟΣΟΧΗ


 1) Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει δρομολογηθεί μέσω της μεταφορικής προς παράδοση, θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά. 


 2) Εάν το ποσό έχει κατατεθεί ήδη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, σας επιστρέφουμε το πόσο μείον τα τραπεζικά έξοδα, εντός 10 ημερών.